Artist touring support

Vaste geluidstechniek voor artiesten & bands. We voorzien telkens de eigen microfoonset, eigen in-ears en/of monitoring vanaf de programmeerbare digitale monitortafel, eigen outboard stuff. Dit staat garant voor een consistent speelplezier. Bij uitbreiding voorzien we ook het frontsysteem met frontdesk en alle bekabeling. We staan met minimum 2 geluidstechnici ter beschikking. En voor alle comfort kunnen we ook de backline van de muzikanten integreren. Zelfs een gitaartje stemmen tussendoor vormt dan geen probleem.

tumblr_mjco89cUVY1rkz363o1_1280.jpg

CC-engineering

Vlaanderen en Nederland kennen een uitgebreid netwerk van culturele centra, vandaar de "CC". Allroundtechnici die werkzaam zijn in de culturele centra staan de gastproducties met al hun kunnen bij. Maar als het aankomt op specialistenwerk of er zijn handen te kort dan klopt men beter bij ons aan. Ook extra benodigd geluidsmateriaal huur je in een stap mee.

 

tumblr_mlsetsKySj1rkz363o4_1280.jpg

Recording

Zowel live als studiowerk is geen probleem. Een liveopname van uw concert, een kooropname in een kapel, een rockband op een festival, een beginnend groepje in het repetitielokaal of pre-productietracks voor uw musical? We nemen het op, op locatie met mixage in de studio of ineens in onze project studio met recordingbooth. Enkele topmuzikanten staan te popelen om uw tracks in te spelen.

 


Music production

Van idee tot cd, dat nemen we op ons. We componeren, arrangeren en begeleiden het hele opnameproces voor uw songs on demand. Steeds originele tracks. Ook arrangeren we jingles, webtunes, commercials, telefooncentrales, voice-over voor tv, instructies en voices voor apps, interne auditieve communicatie, filmmuziek, enz...